Elearninghouse.nl © 2020 All Rights Reserved

Je neemt je E-learning content semi-live op. Alle camera standpunten (3 camera's) worden live geschakeld net zoals slides en graphics zoals bijvoorbeeld Powerpoint. Dat betekend dat er geen video editing nodig is om achteraf je presentatie met het presentatie videomateriaal te combineren. En dat scheelt heel veel tijd!

 

MOBIELE E-LEARNING OPNAMESTUDIO

Pellentesque sed dolor

Ut enim ad minima

wat zijn de voordelen?

Geen omkijken meer naar techniek. Professionele HD beeldkwaliteit en geluid door middel van een audiomixer en 4 draadloze lavalier zendermicrofoons. Professioneel licht zorgt ervoor dat je altijd optimaal voor de dag komt, inclusief bediening.

 

Teksten uit je hoofd leren? Als je een training al lang geeft en de inhoud kent is het opnemen op video niet zo verschillend als een klassikale training. Is de inhoud anders of is een beetje houvast wel zo fijn? Maak dan gebruik van onze autocue / teleprompter set.

 

Studiohuur? Niet nodig. Een gemiddeld kantoor of woonkamer is prima geschikt te maken als opnamestudio voor e-learning. En is de setting niet wat je wilt? Dan is onze portable greenscreen er voor elke gewenste achtergrond.

 

Je werkt met een professionele Tv crew die graag met je meedenkt. Dus begeleiding en regie

inbegrepen voor een optimaal resultaat.

 

MOBIELE E-LEARNING OPNAMESTUDIO

1 x Sony PDW 800 XDcam camera

2 x Sony X1R XDcam camera

3 x Sachtler camera statief

1 x Seetec 28" regie monitor

1 x Blackmagic Atem Mini Pro switcher

1 x Audiomixer met 4 draadloze mics

1 x uitgebreide lichtset

1 x Apple Macbook

1 x Portable greenscreen

 

Aan te vullen met:

 

1 x 17" autocue / teleprompter

1

2

3

4

5