Elearninghouse.nl © 2020 All Rights Reserved

Elearninghouse.nl is een onderdeel van Blue1Media.

 

Oprichter van Elearninghouse.nl is Zeno Groenewegen. Sinds 1991 werkzaam als media producer, cameraman en programmamaker voor zowel corporate video films, e-learning producties als Tv programma's op o.a. RTL4.

 

Zeno is je contact en aanspreekpunt bij Elearninghouse.

 

 

OVER ELEARNINGHOUSE

HOE WERKEN WE?

Er zijn veel uitgevers, content owners, trainers in diverse sectoren en creators die hun content graag als e-learning willen aanbieden. Maar waar begin je?

 

Ga je zelf investeren in camera's en opname apparatuur en video editing wat eigenlijk niet je vak is of blijf je dicht bij jezelf en zoek je facilitaire toeleveranciers om je met je E-learning opnamen te helpen? Zou het niet veel eenvoudiger zijn als er een leverancier zou zijn met een mobiele studio setup waarmee je tientallen video's op 1 dag kunt opnemen op je eigen lokatie?

 

Vanuit die gedachten is Elearninghouse ontstaan. 3 Broadcast Tv camera's, live switchen tussen camera's en content waardoor je semi-live je E-learning cursussen opneemt zonder dat je hoeft te editen!

 

Professioneel, snel en bovenal kosten efficient! 

1

2

3

We kijken graag naar je content en je doelen.

 

Hoe wil je -learning content vormgeven? Wat is de verhouding, slides, graphics, voice-over en presentatie in beeld? Op basis daarvan bekijken wat er aan beeldmateriaal nodig is en wat de meest efficiente werkwijze is om dat op te nemen.

We plannen een opnamedag in op jouw lokatie.

 

Nadat je ons wat foto's hebt gestuurd zodat we in kunnen schatten of de ruimt groot genoeg is om onze 3 camera setup neer te kunnen zetten en de mobiele regieset.

De opnamedag zelf!

 

Ons team richt de mobiele e-learning studio in en  we nemen de tijd om je voor te bereiden op het opnameproces. Onze regisseur is daarbij de begeider en houvast om de presentatie professioneel in beeld te brengen. We bespreken waar en wanneer er bijvoorbeeld slides in beeld komen. Na de opname die natuurlijk altijd over kunnen als het moet bekijken of er nog na montage nodig is. Dat kun je zelf doen of aan ons edit team uitbesteden.

 

WAAROM ELEARNINGHOUSE